Wat kan datagedreven werken

mijn bedrijf opleveren?

Datagedreven ROI: ontbijtsessie op kantoor of een online webinar

Speciaal voor productiebedrijven organiseert Fortezza een informatieve ontbijtsessie van één uur waarin wij je aan de hand van pakkende praktijkvoorbeelden de waarde van datagedreven werken laten ervaren.   

Bovendien krijg je antwoord op cruciale vragen, zoals hoeveel het niet-datagedreven aansturen van jouw productie nu kost, welke potentiële besparingen je kunt realiseren en hoe je jouw datagedreven initiatieven toekomstbestendig kunt maken.

We beloven geen complexe code of ingewikkelde theorieën – alleen een helder plan voor 2024. Deelname is gratis, dus grijp deze gelegenheid aan en ontdek hoe je met datagedreven werken aanzienlijke verbeteringen kunt realiseren. We hopen je 6 juli te mogen verwelkomen bij ons op kantoor!

 

Live ontbijtsessies bij ons op kantoor

25 oktober 2023

Waar: Fortezza Groep
Adres: Louis Braillelaan 12, Zoetermeer
Wanneer: 25-10-2023
Hoe laat: 08:30-09:30 uur
Investering: gratis, inclusief ontbijt

6 december 2023

Waar: Fortezza Groep
Adres: Louis Braillelaan 12, Zoetermeer
Wanneer: 06-12-2023
Hoe laat: 08:30-09:30 uur
Investering: gratis, inclusief ontbijt

Online webinars

8 november 2023

Waar: Online via MS Teams
Adres: Louis Braillelaan 12, Zoetermeer
Wanneer: 08-11-2023
Hoe laat: 08:30-09:30 uur
Investering: gratis, inclusief ontbijt

Voor wie relevant:

Deze ontbijtsessie is relevant voor IT-managers en directie in de productiesector
die willen weten welke business case voor datagedreven werken mogelijk is.

Wat te verwachten:

We geven je een overzicht van de potentiële voordelen en maken in één sessie duidelijk wat je met datagedreven werken kunt besparen. Zo weet je direct of dit jouw bedrijf voordelen gaat opleveren. 

Benieuwd hoe onze datagedreven ROI calculator werkt en hoe deze ingezet wordt voor het opstellen van de business case en data roadmap? Kom dan langs bij ons kantoor!

Nu echt starten met datagedreven werken

Veel bedrijven willen wel de overstap maken naar datagedreven werken, maar de concrete opbrengsten zijn vaak lastig te kwantificeren. Hierdoor blijft datagedreven werken vaak buiten het jaarplan en wordt er zijdelings met tools zoals Power BI geëxperimenteerd. Herken je jou en je bedrijf in een van de volgende uitspraken?

“Iedereen is voor datagedreven werken, maar iedereen begint vanuit zijn eigen hoek.”

“De directie benadrukt dat datagedreven werken een prioriteit is, maar het ontbreekt aan voldoende budget om het serieus te nemen.”

“We hebben Power BI geïntroduceerd, maar het lijkt alsof ik de enige ben die het gebruikt. De rest blijft hangen aan hun vertrouwde Excel-bestanden.”

Herkenbaar? Lees dan verder.

Het is een voortdurend struikelblok: hoe krijg je inzicht in de potentiële waarde van datagedreven werken om zo een jaarbudget vast te stellen? 

Wij bieden inzicht in de factoren die laten zien wat datagedreven werken je nu kost. Wanneer je deze factoren goed inzet, kun je vol vertrouwen een duidelijk budget voor het komende jaar in je jaarplan opnemen. Tijdens deze ontbijtsessie leer je niet alleen welke factoren helpen om deze resultaten te realiseren, maar ook hoe je deze in jouw voordeel laat werken.

Verwacht geen complexe codes of ingewikkelde onderwerpen, maar een helder en vooral praktisch plan om in 2023 en 2024 een verbetering door te voeren.

Dit neem je mee naar huis:

Aan het einde van deze ontbijtsessie heb je de volgende kennis op zak:

  • Wat het jou kost om datagedreven te werken.
  • Welke potentiele besparingen je kunt realiseren met datagedreven werken
  • Hoe je jouw datagedreven initiatief toekomstbestendig maakt

“Hier is hij dan! De whitepaper over starten met datagedreven werken. Ik hoop dat je er veel profijt van hebt. Mocht je in de tussentijd of na afloop vragen hebben dan kan je die aan mij stellen via de contactpagina. Je kunt de whitepaper downloaden door op de afbeelding te klikken.”

Jeroen Breugelmans

Directeur Fortezza Data