Fortezza Data

Scans

Verbeter je bedrijfsvoering

Fortezza Data biedt diverse scans aan waarmee je de datagedrevenheid van je organisatie kunt verbeteren. Onze missie is jou datagedreven te laten werken en daarvoor zetten we graag gratis middelen in die je helpen aan de juiste inzichten of verbeteringen op de lange termijn. Hier zijn enkele van onze meest populaire scans:

Power BI Health Scan: Wil je zeker weten dat je Power BI omgeving veilig en volgens de laatste best practices is ingericht? Met de Power BI Health Scan bieden wij jou dé 2nd opinion voor jouw Power BI omgeving. We controleren alle 91 instellingen, kijken naar Identity & Access Management en onderzoeken de opzet van werkruimtes en apps. En dat allemaal binnen één werkdag! Je krijgt directe resultaten in jouw eigen dashboard en een actieplan om je Power BI omgeving te optimaliseren. Direct starten? Met onze scan weet je binnen één dag waar je staat.

Data Maturity Scan: Wil je weten hoe datavolwassen jouw organisatie is? Onze Data Maturity Scan is jouw sleutel tot datavolwassenheid. Deze snelle online vragenlijst, ontwikkeld door onze Senior BI-experts, biedt inzichten in jouw datamanagement en -analyse. De resultaten komen in een overzichtelijke radarplot en rapport, wat leidt tot een actieplan om datagedreven werken te bevorderen. Of je nu manager bent, op C-level zit, een data- of BI-specialist bent, of IT-manager, deze scan geeft je inzicht in hoe je de datavolwassenheid van je organisatie kunt verbeteren. Zet de stap naar datagedreven succes en ontdek de potentie van jouw data met onze Data Maturity Scan.

Bij Fortezza Data geloven we in de kracht van data en willen we jou daar ook van overtuigen. Ben je klaar om de volgende stap in datagedreven werken te zetten? Begin dan nu met een van onze scans!

Neemt gerust contact op

Jeroen Breugelmans

Directeur Fortezza Data

Aan de slag met de Datavolwassenheid van jouw organisatie?

Neem contact op om een vrijblijvende afspraak in te plannen.

    “Hier is hij dan! De whitepaper over starten met datagedreven werken. Ik hoop dat je er veel profijt van hebt. Mocht je in de tussentijd of na afloop vragen hebben dan kan je die aan mij stellen via de contactpagina. Je kunt de whitepaper downloaden door op de afbeelding te klikken.”

    Jeroen Breugelmans

    Directeur Fortezza Data