Power BI

Health Scan

Hoe weet je dat je power BI omgeving veilig en op de juiste manier is opgezet? Zorg voor rust en focus met de zekerheid dat alles binnen je Power BI omgeving is ingericht volgens de laatste best practices. De beste 2nd opinion voor jouw Power BI omgeving!

Power BI Health Scan: Jouw Sleutel tot Gegevensbeveiliging, Compliance en Optimale Prestaties”

2nd Opinion op Power BI

Zijn alle 91 power BI instellingen correct geconfigureerd? Weet je zeker dat Identity & Access Management op de juiste manier geïmplementeerd is? Zijn de werkruimtes en apps conform OTAP principes opgezet? Als het antwoord op één van deze vragen ‘nee‘ is, dan is de power BI Health Scan dé oplossing.

Binnen één dag weet je waar je staat en welke verbeteringen er doorgevoerd moeten worden.

Direct resultaat

Binnen één werkdag analyseren we je gehele Power BI omgeving. De uitkomsten zijn voor jou inzichtelijk gemaakt in je eigen dashboard. 

Ontzorgt en veilig

Sluit de week af met een concreet actieplan zodat je weet  hoe je jouw Power BI omgeving veilig, schaalbaar en beheersbaar maakt.

Wat onze Power BI Health Scan voor jou doet?

Optimale Governance: We analyseren jouw huidige governance model en geven concrete aanbevelingen om een effectieve gegevensgovernance strategie te implementeren. Zo zorgen we voor vertrouwen en veiligheid in jouw data.

Verminderen Risico Datalek: We helpen je bij het identificeren en minimaliseren van het risico op datalekken. Dit doen we door een gedetailleerde risicoanalyse uit te voeren, kwetsbare plekken te identificeren en strategieën aan te reiken om deze aan te pakken.

Procesmatig Werken: We onderzoeken hoe goed jouw huidige processen zijn geïntegreerd met Power BI. Hierbij richten we ons op de manier waarop gegevens worden ingevoerd, verwerkt en gerapporteerd in het systeem.

Voorkomen van Reputatieschade: We helpen je om reputatieschade door een datalek te voorkomen. We identificeren mogelijke risicogebieden en bieden oplossingen om jouw merk te beschermen.

Geen Kroonjuwelen op straat We staan je bij in het beschermen van jouw meest waardevolle gegevens (jouw “kroonjuwelen”) tegen onbevoegde toegang. We helpen je bij het identificeren en beveiligen van deze kritieke gegevens.

Concrete Verbeteracties: Tot slot bieden we een helder beeld van de huidige stand van zaken, gericht op gegevensbeveiliging en compliance binnen jouw Power BI-omgeving.

Het uitvoeren van een Power BI Health Scan zorgt voor betere gegevensbeveiliging, minimaliseert het risico van datalekken, verbetert compliance en governance, beschermt jouw organisatie tegen reputatieschade en waarborgt de veiligheid van jouw meest waardevolle gegevens.

4 rode vlaggen in Power BI: ben je je bewust van de risico’s?

4 rode vlaggen in Power BI: ben je je bewust van de risico's? Je bent vast bekend met het spelletje Mijnenveger, waarin je rode vlaggen zet waar je denkt dat de mijnen zich bevinden. In de wereld van Power BI

Lees meer »

Tarieven

Basis

Zekerheid in 1 dag
1699 Eenmalig
 • Onboarding
 • Uitvoeren Scan
 • Verbeter dashboard
 • Advies gesprek
 •  

Standaard

Direct verbeteren
1999 Eenmalig
 • Onboarding
 • Uitvoeren Scan
 • Verbeter dashboard
 • Advies gesprek
 • Kritieke instellingen corrigeren

Premium

Altijd ontzorgt
125 per maand
 • Onboarding
 • 2x per jaar scan
 • Verbeter dashboard
 • 2x Advies gesprek p.j.
 • Kritieke instellingen corrigeren

Premium+

Continue governance
150 per maand
 • Onboarding
 • 4x per jaar scan
 • Verbeter dashboard
 • 4x Advies gesprek p.j.
 •  

Bekijk onze webcast serie op YouTube

Deze webcast gaat over Power BI en hoe je veelvoorkomende valkuilen kunt voorkomen bij de configuratie van je Power BI-omgeving. We behandelen vier domeinen: Instellingen, Identity & Access Management, Workspaces en Reports. In de video’s 2 tot en met 5 wordt elk domein apart behandeld om je te helpen je Power BI-omgeving te verbeteren, inclusief gratis tips.

FAQ

Hoe start ik?

Direct na inschrijving, nemen wij contact met je op om de randvoorwaarden samen in te vullen. Deze zijn nodig om binnen één werkdag de scan uit te kunnen voeren. Samen plannen we deze dag in en maken ook een afspraak voor het digitale adviesgesprek.

Waar bestaat de Power BI Health Scan uit?

De Power BI Health scan analyseert de tenant op Instellingen, Identity & Access Management (IAM), OTAP governance en rapportage optimalisatie. De uitkomsten zijn beschikbaar via uw eigen, beveiligde power BI dashboard, inclusief aanbevelingen.

Hoe zorg ik dat de verbeteringen op de juiste manier worden doorgevoerd?

Dat ligt eraan. Als je een eigen (IT) team hebt die dit uit kunnen voeren, dan is dat extra makkelijk. Maar het kan ook zijn dat er geen tijd, kennis of capaciteit op dit moment aanwezig is. Dan kunnen wij ook de wijzigingen doorvoeren. Afhankelijk van de uitkomsten stellen we een separaat voorstel op, inclusief tijdlijnen en budget zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Hoe weet ik dat mijn scan uitkomsten veilig zijn bij Fortezza?

Een van de eerste zaken die we samen invullen, is de waarborging van je gegeven bij Fortezza. Hiervoor stellen we een bewerkersovereenomst op en een onderliggende NDA, waardoor je verzekerd bent dat je gegevens alleen gebruikt worden voor het doel dat we afspreken.

Neemt gerust contact op

Jeroen Breugelmans

Directeur Fortezza Data

Aan de slag met de Power BI Health Scan

Neem direct contact op ons op om jouw 2nd opinion voor Power BI in te plannen.

      “Hier is hij dan! De whitepaper over starten met datagedreven werken. Ik hoop dat je er veel profijt van hebt. Mocht je in de tussentijd of na afloop vragen hebben dan kan je die aan mij stellen via de contactpagina. Je kunt de whitepaper downloaden door op de afbeelding te klikken.”

      Jeroen Breugelmans

      Directeur Fortezza Data