Over

FORTEZZA Data

Wij besparen waardevolle tijd

Ons verhaal

 

Het Fortezza Data team bestaat nu uit een mix van Azure data specialisten.

Wij geloven dat besluiten niet op basis van een onderbuikgevoel genomen moet worden, maar op ervaring, onderbouwd met harde data.

Wij geloven dat datagedreven werken voor iedereen haalbaar moet zijn. Daarom zijn wij er. Alle ervaring en expertise onder één dak, voor een investering waar je het zelf nooit voor kan doen. Wij zijn Fortezza Data. 

Fortezza Data over ons

Waarom zijn zoveel dataprojecten onsuccesvol? Die vraag hebben we onszelf vaak gesteld. We zien dat er een grote wil is om datagedreven te werken, maar dat het proces vaak onderschat wordt. En juist daar kunnen wij bij helpen. 

We hebben een eigen methodiek ontwikkeld. Hierdoor kunnen we effectief en betaalbaar datagedreven werken mogelijk maken voor iedereen. 

Dat betekent dat ook een mkb(+) gebruik kan maken van alle kansen die de huidige platformen ons bieden. We voeren een compleet plan uit, afgestemd op de adoptiesnelheid van jouw bedrijf.

In jouw data gedreven reis zit een roadmap, je eigen Azure DataHub, de beste power BI dashboards en maximale adoptie via onze Data Bootcamp. Volledig begeleidt door onze azure data specialisten.

Ons Team

Ook werken bij Fortezza Data?

“Hier is hij dan! De whitepaper over starten met datagedreven werken. Ik hoop dat je er veel profijt van hebt. Mocht je in de tussentijd of na afloop vragen hebben dan kan je die aan mij stellen via de contactpagina. Je kunt de whitepaper downloaden door op de afbeelding te klikken.”

Jeroen Breugelmans

Directeur Fortezza Data