Onderdeel van FORTEZZA Groep

  070 327 7281  sales@fortezza-groep.nl

Over

FORTEZZA Data

Een compact en daadkrachtig team van ervaren dataspecialisten

Technologie verandert de wereld in een steeds sneller tempo. Wie in de bedrijfsvoering niet meebeweegt, ondervindt al snel achteruitgang. Daarnaast zijn er andere factoren, zoals de coronacrisis en het toenemend aantal cyberaanvallen, die bedrijven dwingen om bedrijfsvoering en werkplekken naar moderne maatstaven in te richten. In een wereld die alsmaar verandert, zorgen wij ervoor dat onze klanten kunnen meebewegen en meegroeien. Wij kunnen onze klanten van dienst zijn doordat wij zelf (technologische) ontwikkelingen signaleren en meegroeien. Er is op dit moment grote behoefte aan IT, cybersecurity, data en softwareontwikkeling en een goede integratie en afstemming van deze diensten en producten. Als deskundige binnen deze competenties stellen wij bedrijven in staat om verandering te omarmen.

Door onze expertise op het gebruik van data-ontsluiting en informatie-interpretatie denken wij altijd op strategisch vlak met onze klanten mee. Zo helpen wij organisaties complexe maar waardevolle data te analyseren en te duiden met informatieve dashboards. Wij zijn als geen ander in staat om informatiebronnen te stroomlijnen, te analyseren en adviseren over hoe opgeslagen data uit bedrijfssystemen het beste kan worden omgezet naar overzichtelijke stuurinformatie. Niet alleen de data op zichzelf heeft onze aandacht. We kijken met een bedrijfskundige bril naar bedrijfsprocessen en applicaties. Van plannen naar uitvoeren en van controle naar bijstellen; wij zorgen ervoor dat processen continue geanalyseerd en verbeterd worden. Hiermee besparen we onze klanten tijd en realiseren we een grotere betrouwbaarheid. Door transparant te zijn over de processen bouwen we mee aan een solide basis voor de toekomst

Fortezza Data klantcases

Onze eigen Datahub

Met onze kennis en ervaring van de Azure Cloud Stack heeft Fortezza Data een eigen Datahub ontwikkeld. Inmiddels is deze Datahub uitgebreid getest en bij onze klanten geïmplementeerd. Met deze Datahub als middleware/databus brengen wij informatie van verschillende applicaties samen en daarmee zorgen wij ervoor dat u een applicatie eenvoudig kan vervangen zonder vermoeiende en ingewikkelde datamigraties en dataverlies.

Architectuur Fortezza Datahub
"Binnen een datagedreven organisatie hebben medewerkers één actuele versie van de waarheid waardoor men snel gewogen beslissingen kan nemen."
Jeroen Breugelmans - Fortezza Data
Ons team Fortezza Data

Ons team

Fortezza Data bestaat uit een compact en daadkrachtig team van ervaren dataspecialisten. De persoonlijke bedrijfsvoering van Fortezza zetten we door in onze klantbenadering. We werken bij de klant en zijn onderdeel van het team. We onderheiden ons door techniek en proceskennis met elkaar te verbinden en deze op een begrijpelijke manier uit te leggen. In een werkveld waar vooral met cijfers wordt gecommuniceerd kunnen wij zien wat er achter deze cijfers schuil gaat. Wij maken de vertaling naar een goede oplossing, gericht op de mens. 

Wij leveren data aan specialisten die weten waar ze over praten, maar ons aanpassingsvermogen aan de snelheid en werkwijze van de klant maakt ons de juiste persoon op de juiste plaats. Met de hulp van Fortezza Data zorgen we voor draagvlak bij de medewerkers om meer datagedreven te werken en de juiste combinatie van ervaring en inzichten te bundelen. 

Waar wij voor staan

  • Fortezza Data is down-to-earth: de mensen die er werken willen met IT bezig zijn, goede diensten leveren en geen dingen beloven die ze niet waar kunnen maken.
  • Fortezza Data is betrouwbaar: we doen wat we beloven en wat we doen, doen we goed.
  • Fortezza Data is mensgericht: we hebben oog voor de mensen om ons heen, zowel bij de klant als intern bij Fortezza
  • Fortezza Data heeft aandacht: voor de situatie van onze opdrachtgevers. We kijken daarom altijd wat het beste is voor de klant.
  • Fortezza Data is toegankelijk: we vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt en doen er bij onze klanten alles aan om aansluiting te maken.
  • Fortezza Data is transparant: we maken inzichtelijk wat we doen en hoe we het doen, zodat niemand voor verrassingen komt te staan
  • Fortezza Data levert kwaliteit: doordat we de juiste mensen voor de job in huis hebben en aandacht hebben voor mens en organisatie kunnen we een hoge kwaliteit diensten leveren.
  • Fortezza Data is gedreven: we willen altijd het beste kunnen bieden aan onze klanten en daarom zorgen we ervoor dat we onszelf blijven ontwikkelen.

“Hier is hij dan! De whitepaper over starten met datagedreven werken. Ik hoop dat u er veel profijt van heeft. Mocht u in de tussentijd of na afloop vragen hebben dan kunt u die aan mij stellen via de contactpagina. U kunt de whitepaper downloaden door op de afbeelding te klikken.”

Jeroen Breugelmans

Directeur Fortezza Data