De

Netwerk Scan

Met de Netwerk scan van Fortezza onderbouw je jouw migratieplan naar Office 365 met de juiste inzichten. Het is de ultieme tool om te waarborgen dat je niet de documenten “hel” creert in je nieuwe TOS omgeving (teams, Sharepoint en Onedrive).

Zet vandaag nog de stap naar datagedreven succes met de Netwerk Scan van Fortezza. Verhoog de efficiëntie, verbeter je migratieplan en zorg voor een opgeruimd huishouden van documenten binnen je organisatie.

Wat is de Netwerk Scan?

Ons IT team runt een script dat alle metadata van je netwerkschijf uitleest. Denk hierbij aan bestandnamen, locatie, grootte, type, aanmaakdatum en change datum (en nog veel meer). Daarna laden we hem automatisch in onze Azure Datahub en verrijken de data zodat we een compleet overzicht met power BI het kunnen genereren over de staat van jouw document management.

Je krijgt direct antwoord op vragen zoals;

 • Hoeveel bestanden staan dubbel (of meer opgeslagen?
 • Hoeveel Gigabite aan opslagruimte kan bespaard worden?
  En
 • Welke bestanden zijn identiek qua naam of inhoud?

Deze laatste zijn super interessant. Onze scan beoordeeld niet alleen de metadata van de documenten, maar kijkt ook of de inhoud hetzelfde is. Zo kan je dus documenten eruithalen die wel verschillende namen hebben, maar eigenlijk qua inhoud precies hetzelfde zijn.

De voordelen van de scan

 • Binnen 3 werkdagen inzicht over al je documenten op je netwerk
 • Krachtige interactieve rapportage met alle inzichten
 • Concrete aanbevelingen over verbeter acties en achivering
 • Duidelijke aanpak migratie naar Office 365
 • Expert ondersteuning: bespreek de resultaten met onze specialisten

De stappen van de scan

 • Vul het contactformulier in
 • Wij stemmen met elkaar af hoe we toegang mogen krijgen tot jullie netwerk
 • Wij lezen je netwerk uit en maken het power Bi dashboard
 • Samen bekijken we de resultaten en maken een plan van aanpak

Bekijk onze webcast serie op YouTube

In deze webcast-serie belichten we de Netwerk Scan van Fortezza, een essentieel hulpmiddel voor een succesvolle migratie naar Office 365. Ontdek hoe je een efficiënt documentenbeheer binnen Teams, SharePoint en OneDrive kunt realiseren. In elke aflevering behandelen we een aspect van de Netwerk Scan, van de initiële data-analyse tot concrete actieplannen voor je migratie.

Leer hoe je dubbele bestanden identificeert, opslagruimte bespaart en de inhoud van je documenten optimaliseert. Met praktische tips en inzichten van onze experts, zet je de stap naar een georganiseerd en efficiënt documentenbeheer in je organisatie.

Neemt gerust contact op

Jeroen Breugelmans

Directeur Fortezza Data

Aan de slag met de Datavolwassenheid van jouw organisatie?

Neem contact op om een vrijblijvende afspraak in te plannen.

  “Hier is hij dan! De whitepaper over starten met datagedreven werken. Ik hoop dat je er veel profijt van hebt. Mocht je in de tussentijd of na afloop vragen hebben dan kan je die aan mij stellen via de contactpagina. Je kunt de whitepaper downloaden door op de afbeelding te klikken.”

  Jeroen Breugelmans

  Directeur Fortezza Data