Onderdeel van FORTEZZA Groep

  070 327 7281  sales@fortezza-groep.nl

Kennis

Fortezza zit nu in Zoetermeer

Per 5 september verhuist Fortezza naar het nieuwe pand ‘Oxford’ aan de Louis Braillelaan in Zoetermeer. Een frisse en nieuwe werkplek die qua ruimte een stuk groter is dan de vorige. Voor Fortezza gaat een nieuwe fase in en om te innoveren is een nieuw pand cruciaal. Het nieuwe gebouw sluit perfect aan bij de groeiambities van Fortezza.

Lees meer »
september 12, 2022

Wat is een datawarehouse?

Voor grote en mkb-bedrijven is een datawarehouse interessant. In plaats van besluiten te nemen op een onderbuikgevoel neemt u datagedreven besluiten. In dit blogartikel leggen we uit wat een datawarehouse precies is en waarom dat nuttig kan zijn voor uw organisatie.

Lees meer »
december 15, 2021

Logic Apps

Met Azure Logic Apps kunt u snel en eenvoudig een professionele oplossing bouwen, zonder ook maar één regel code te schrijven, tegen een aantrekkelijk afrekenmodel. Lees hier of Azure Logic Apps iets voor uw organisatie is.

Lees meer »
december 14, 2021

De kracht en achilleshiel van Power BI voor organisaties

Met behulp van Power BI kunt u snel en makkelijk uw strategische inzichten verbeteren en neemt u betere beslissingen. Maar het is geen wondermiddel. In dit artikel vertellen we over de juiste inzet van Power BI: wat is het, wat is de kracht en hoe past u Power BI aan op de adoptiekracht van uw medewerkers?

Lees meer »
december 13, 2021

Wat is datavisualisatie

Wat is datavisualisatie? en waarom is dit interessant? Wie heeft er zin om duizenden Excel-regels door te spitten om een antwoord te krijgen op hoe het ervoor staat met de

Lees meer »
november 22, 2021

Fortezza Great Place To Work

Fortezza Groep is voor de tweede keer Great Place To Work Certified en behoort dankzij deze onderscheiding wederom tot de beste werkgevers in Nederland. Lees in dit bericht hoe wij werken aan een fijne werkplek voor onze medewerkers.

Lees meer »
november 15, 2021

Digitale transformatie bij Fortezza

Digitale transformatie bij Fortezza Data Waar draait digitale transformatie om? Digitale transformatie gaat verder dan in veel organisaties gedacht wordt. Het gaat niet om het simpelweg automatiseren van een bestaand

Lees meer »
november 1, 2021

Performanceoptimalisatie van SQL-databases

Innax is al meer dan 20 jaar actief in de verduurzaming van de gebouwen- en woningsector. Het 100.000 gebouwenplan is een initiatief van Innax en partners om gezamenlijk structureel te werken aan de verduurzaming van kantoorpanden in Nederland.

Lees meer »
april 13, 2021

“Hier is hij dan! De whitepaper over starten met datagedreven werken. Ik hoop dat u er veel profijt van heeft. Mocht u in de tussentijd of na afloop vragen hebben dan kunt u die aan mij stellen via de contactpagina. U kunt de whitepaper downloaden door op de afbeelding te klikken.”

Jeroen Breugelmans

Directeur Fortezza Data