Download het eBook:

De datareis van FabricaTech

Een reis dwars door het groeiplafond van een MKB bedrijf.

In de afgelopen 20 jaar heb ik al veel data warehouse projecten mogen begeleiden. Van Enterprise tot MKB-organisaties en alles wat ertussen zit. Allemaal worstelen ze met het probleem om de échte waarde uit hun data te halen. Soms lukt het, maar soms ook niet. Waarom het misging lag vaak niet aan één ding, maar aan een combinatie van factoren. Te snel gestart met de techniek, niet nagedacht over beheer en onderhoud of erachter komen dat het nieuwste van het nieuwste niet altijd de beste optie is.

Daarom hebben we al onze ervaringen over het goed implementeren van een data platform verzameld. Maar dan wel dat je het makkelijk kan lezen en dat je denkt “…hey, dat gebeurt bij ons ook!”.
Hopelijk is het een feest van herkenning en kom je erachter dat, als je jezelf goed voorbereid, je bijna verzekerd bent van succes als je de juiste stappen zet.

De reis van FabricTech is bijzonder én standaard tegelijkertijd. Alles wat Peter en Madelon tegenkomen, hebben we in het echt bij onze klanten allemaal meegemaakt. Veel leesplezier en weet dat er een partner is die aan je zij staat om je verder helpen.

Jeroen Breugelmans

Directeur Fortezza Data

 

06-55836540

Download gratis dit eBook

Door hieronder je gegevens in te vullen kun je gratis dit eBook downloaden.
Lees voor de zekerheid de privacyverklaring van Fortezza om te weten wat Fortezza met je gegevens doet.

“Hier is hij dan! De whitepaper over starten met datagedreven werken. Ik hoop dat je er veel profijt van hebt. Mocht je in de tussentijd of na afloop vragen hebben dan kan je die aan mij stellen via de contactpagina. Je kunt de whitepaper downloaden door op de afbeelding te klikken.”

Jeroen Breugelmans

Directeur Fortezza Data