Onderdeel van FORTEZZA Groep

  070 327 7281  sales@fortezza-groep.nl

Diensten

Veel bedrijven verzamelen bewust of onbewust waardevolle data die kan helpen bij het nemen van betere managementbeslissingen. Maar om data in te zetten bij het nemen van beslissingen moet het op de juiste manier verzameld, gestructureerd, opgeslagen en gevisualiseerd worden.

Fortezza Data helpt organisaties bij het inrichten van een data-architectuur die waardevolle informatie oplevert. Dit begint bij de inname van data en eindigt bij interactieve dashboards en rapportages.

Azure datahub

Met onze eigen krachtige Azure Datahub kunnen wij geautomatiseerd uw data ontsluiten, verrijken, categoriseren en vertalen naar leesbare data. De Datahub is het slimme regelsysteem in uw data-architectuur waarmee u zonder dat u het merkt, data ophaalt uit verschillende systemen. De Datahub kan bijvoorbeeld financiële data combineren met data uit het ERP en data uit andere applicaties waardoor u een uniek overzicht krijgt.

Dashboards in Power BI

Met Dashboards in Power BI heeft u in één oogopslag stuurinformatie waarmee u beslissingen kunt nemen. De dashboards zijn niet alleen erg gebruiksvriendelijk, ze tonen ook de meest actuele data op een refreshrate die voor u belangrijk is. Er is altijd één versie van de waarheid waar de hele organisatie op kan sturen.

Formatie Data-afdeling

Om over de lange termijn datagedreven te kunnen werken met slimme data-oplossingen zoals de Datahub en Power Bi Dashboards, formeert Fortezza Data ook complete data-afdelingen bij organisaties. Hierbij zet Fortezza Data jarenlange ervaring en kennis in om een goed functionerende, waardevolle afdeling op te richten. Deze data-afdeling vormt dan het centrale aanspreekpunt voor alle data gerelateerde vragen en is de plek waar alle interne datakennis geborgd wordt.

Inhuur Data-specialisten

Voor continuïteit bij dataprojecten levert Fortezza Data tijdelijk bekwame en gemotiveerde data-professionals die een organisatie naar het volgende niveau kunnen brengen. Zo kunnen organisaties snel beschikken over specialistische kennis in Azure data solutions.

Dashboards die iedereen begrijpt

Uw Power BI dashboards worden gebouwd aan de hand van een paar effectieve principes:


• Er is één definitie en één waarheid
• Uw data wordt elke dag ververst en waar gewenst met een korter interval
• Altijd en overal inzichtelijk, ook op uw mobiele apparaat

Doordat iedereen dezelfde data en definities gebruikt, staan alle neuzen dezelfde kant op. De automatische update zorgt ervoor dat u uw dag kunt beginnen met de nieuwste inzichten. Alle dashboards zijn toegankelijk via pc, tablet en smartphone. Zo heeft u uw data overal tot uw beschikking.

“Hier is hij dan! De whitepaper over starten met datagedreven werken. Ik hoop dat u er veel profijt van heeft. Mocht u in de tussentijd of na afloop vragen hebben dan kunt u die aan mij stellen via de contactpagina. U kunt de whitepaper downloaden door op de afbeelding te klikken.”

Jeroen Breugelmans

Directeur Fortezza Data