Datahub voor het leasen

van eigenlijk alles

Onze opdrachtgever is specialist in het leasen van…eigenlijk alles. Van wagenparken tot aan koffiemachines, als het onder operation-, financiele- of equipment lease gaat, dan kan je hier terecht. 

Door stevige groei en nog ambitieuzere groeidoelstellingen voor de aankomende jaren wilde onze opdrachtgever een steviger fundament voor haar data huishouding en gebruik van datasets voor rapportages. 

Vraagstuk

Kan Fortezza Data ons helpen met het leveren van een dataspecialist die voor ons diverse data optimalisatie projecten kan oppakken en dat we daarmee meer schaalbaar, sneller en professioneler zijn dan nu?

Onze oplossing

Met de inzet van een van onze Azure data engineers, hebben we 6 maanden samen met het interne development team gewerkt aan het reverse engineeren en vastleggen van ongedocumenteerde code oplossingen, SSRS rapportage omgevingen geoptimaliseerd, het optimaliseren en versnellen van de laadprocessen en deze ook schaalbaar en beheersbaar maken.

De DataHub

Applicaties ontsloten: SalesForce, CarWise.

Techniek Fortezza:SQL, TimeExtender, SSRS, SSIS, SSAS

Behaalde resultaten

Met het implementeren van deze verbeteringen in het data warehouse hebben we de volgende resultaten behaald:

  • Dataset voor 100+ SSRS optimaliseren
  • Laadprocessen met TimeXtender uitgebreid en versneld
  • Structurele vastlegging van data oplossingen door reverse engineering
  • Performance bottlenecks geïdentificeerd in laadprocessen en verbeterd

“Hier is hij dan! De whitepaper over starten met datagedreven werken. Ik hoop dat je er veel profijt van hebt. Mocht je in de tussentijd of na afloop vragen hebben dan kan je die aan mij stellen via de contactpagina. Je kunt de whitepaper downloaden door op de afbeelding te klikken.”

Jeroen Breugelmans

Directeur Fortezza Data