DATA VISUALISATIES

Je weet hoe je jouw data moet rapporteren. De eerste stappen zet je misschien met Excel. Je komt er dan al snel achter dat het up-to-date houden van het bestand de grootste uitdaging is. 

Datagedreven werken is meer dan rapporten maken. En het is zoveel meer dan alleen de technologie. Het begint al met het maken van dashboards die iedereen begrijpt. De juiste data en vooral het juiste verhaal krijgt je collega’s in beweging. Dat doe je met een team van specialisten die er continu voor zorgen dat data betekenis krijgt.  

Fortezza is er om je hierbij te helpen. Met mankracht, om de boel op orde te krijgen en je te ondersteunen in het zelf samenstellen van een team. .

De start

Power BI Health Scan

Zijn alle 91 Power BI instellingen correct geconfigureerd? Weet je zeker dat Identity & Access Management op de juiste manier geïmplementeerd is? Zijn de werkruimtes en apps conform OTAP principes opgezet?  Met onze best practices zorgen we voor de juiste inrichting en configuratie van jouw Power BI omgeving.

Basis op orde

Power BI Templates

Waarom zelf het wiel opnieuw uitvinden als wij het pasklaar kunnen implementeren? Dankzij jarenlange ervaring hebben we alle templates klaarstaan, zodat je direct kunt beginnen. Starten is nog nooit zo makkelijk geweest.

Toegang

Identity & Access Management

Hoe zorg je ervoor dat je data alleen beschikbaar en inzichtelijk is voor de mensen die daar toegang toe mogen hebben? Dat doe je door de governance op orde te brengen.

Adoptie

Data Bootcamps

Datagedreven werken begint niet bij de technologie, maar bij de mens. Daarom zetten wij altijd vol in op de adoptie van Power BI. Door ervoor te zorgen dat iedereen Power BI begrijpt en op de juiste manier gebruikt, haal jij het maximale rendement uit je investering.  

Starten met data fundamentals?

Data visualisaties

Maandelijks
2.850 Vanafprijs
  • Maandelijkse updates
  • Bijstuurmomenten
  • Iedere maand nieuwe resultaten

Data visualisaties

Eenmalig
20.000 Vanafprijs
  • Eenmalig

Neemt gerust contact op

Jeroen Breugelmans

Directeur Fortezza Data

Aan de slag met data visualisaties

Wil je aan de slag met datagedreven werken of is er een specifiek vraagstuk dat je zou willen voorleggen aan onze data consultants? Twijfel dan niet en neem direct contact op, geheel vrijblijvend.

    “Hier is hij dan! De whitepaper over starten met datagedreven werken. Ik hoop dat je er veel profijt van hebt. Mocht je in de tussentijd of na afloop vragen hebben dan kan je die aan mij stellen via de contactpagina. Je kunt de whitepaper downloaden door op de afbeelding te klikken.”

    Jeroen Breugelmans

    Directeur Fortezza Data