Data

Maturity Scan

Met de Data Maturity Scan van Fortezza heb je de sleutel tot datavolwassenheid in handen. Het is de ultieme tool om te waarborgen dat je datamanagement voldoet aan de juiste standaarden.

Zet vandaag nog de stap naar datagedreven succes met de Data Maturity Scan van Fortezza. Verhoog de efficiëntie, verbeter de klantervaring en realiseer je volledige potentieel met behulp van je data.

Volwassenheid Data

Vul de scan gratis in!

Wat is de Data Maturity Scan?

De Data Maturity Scan van Fortezza Data, ontwikkeld door onze Senior BI-experts, is een beoordelingstool die je een duidelijk beeld geeft van de datavolwassenheid van jouw organisatie. Deze scan helpt bij het identificeren van sterke punten en mogelijke verbeteringsgebieden op het gebied van datamanagement en -analyse. Het is een snelle, eenvoudige online vragenlijst die in slechts 5 minuten kan worden ingevuld en direct waardevolle inzichten biedt om betere beslissingen te nemen, processen te stroomlijnen en de samenwerking te verbeteren. De resultaten, gepresenteerd in een overzichtelijke radarplot en rapport, leiden tot een actieplan dat helpt bij het verhogen van de datavolwassenheid en het bevorderen van datagedreven werken.

De voordelen van de scan

De stappen van de scan

Voor wie is de Data Maturity Scan?

De Data Maturity Scan is bedoeld voor iedereen die zich bezighoudt met het nemen van (datagedreven) beslissingen binnen een organisatie. Dit omvat zowel managers die gegevens nodig hebben om hun teams effectiever te sturen, als C-level leidinggevenden die op zoek zijn naar datagedreven inzichten om de algehele strategische richting van de organisatie te bepalen.

Maar de scan is ook van onschatbare waarde voor data- en BI-specialisten, IT-managers en andere technische professionals die willen weten hoe ze de datavolwassenheid van hun organisatie kunnen verhogen. Dit kan variëren van het opbouwen van een efficiënte data-architectuur tot het implementeren van geavanceerde analyse- en rapportagecapaciteiten.

Kortom, als je verantwoordelijk bent voor het benutten van data in jouw organisatie, of gewoon wilt weten hoe je de waarde van je data beter kunt ontsluiten, dan is de Data Maturity Scan van Fortezza Data iets voor jou.

Bekijk onze webcast serie op YouTube

In deze webcast-serie duiken we in de Data Maturity Scan van Fortezza. Ontdek hoe je de datavolwassenheid van jouw organisatie kunt meten en verbeteren. We behandelen de kernaspecten van de scan in afzonderlijke video’s, van het begrijpen van de basis tot het toepassen van de resultaten. Krijg praktische tips om jouw datastrategie te optimaliseren en transformeer je organisatie naar een datagedreven toekomst.

Neemt gerust contact op

Jeroen Breugelmans

Directeur Fortezza Data

Aan de slag met de Datavolwassenheid van jouw organisatie?

Neem contact op om een vrijblijvende afspraak in te plannen.

    “Hier is hij dan! De whitepaper over starten met datagedreven werken. Ik hoop dat je er veel profijt van hebt. Mocht je in de tussentijd of na afloop vragen hebben dan kan je die aan mij stellen via de contactpagina. Je kunt de whitepaper downloaden door op de afbeelding te klikken.”

    Jeroen Breugelmans

    Directeur Fortezza Data