DATA FUNDAMENTALS

Ben je ook zoveel tijd kwijt aan het handmatig ophalen en structureren van data uit applicaties? Om bijvoorbeeld een rapport te maken voor een collega, die dat in een ander proces weer nodig heeft? 

Uit onderzoek blijkt dat we wekelijks gemiddeld zo’n 12% van onze tijd kwijt zijn aan dit soort werkzaamheden. Er blijft dan minder tijd over voor het analyseren en opstellen van verbeteringen. Dat willen wij graag veranderen.

Met ons dataplatform halen we iedere nacht alle benodigde data automatisch op met onze laadprocessen. 

De start

Onboarding

Sommige bedrijven willen tijd besparen. Anderen willen processen optimaliseren of de kwaliteit van hun data verbeteren. Iedere organisatie heeft zijn eigen redenen om datagedreven te werken. 

De onboarding beslaat een periode van een week waarin we elkaar beter leren kennen. Zo horen we graag wat je uit datagedreven werken wilt halen.  We doen een uitgebreide baseline scan op datavolwassenheid, houden een kick-off sessie en vullen samen de randvoorwaarden van succes in via de technische onboarding. Op basis van de bevindingen bepalen we waar we beginnen. 

Zo maken we samen een vliegende start met datagedreven werken. 

Basis op orde

Release management

Alleen met een gedegen planning en een solide proces voor code releases zorg je ervoor dat je waarde haalt uit je data. Dus voor we aan de slag gaan met dashboards, zetten we een beheersbaar fundament neer. Dat doen we met Azure DevOps.

Architectuur Fortezza Datahub

Ontsluiten data

Data inname

Door data naar je eigen Azure DataHub te verplaatsen creëren we een omgeving die we volledig optimaliseren voor maximaal gebruik van data, tegen de laagste kosten.

Toegang

Identity & Access Management

Data moet toegankelijk zijn, maar wel met de juiste kaders en controles. Door op verschillende niveaus beveiliging en autorisaties in te richten, ben je ervan verzekerd dat niemand zonder toestemming je data inziet. Kortom, je DataHub is optimaal beveiligd. 

Front end

Power BI

Zijn alle 107 Power BI instellingen correct geconfigureerd? Hebben we een standaard en uniform template voor een professionele uitstraling en herkenbaarheid bij de eindgebruikers? Zijn de werkruimtes en apps conform OTAP principes opgezet? Vragen die we allemaal beantwoorden met:

Starten met data visualisaties?

Data visualisaties

Maandelijks
2.850 Vanafprijs
  • Maandelijkse updates
  • Bijstuurmomenten
  • Iedere maand nieuwe resultaten

Data visualisaties

Eenmalig
20.000 Vanafprijs
  • Eenmalig

Neemt gerust contact op

Jeroen Breugelmans

Directeur Fortezza Data

Aan de slag met data fundamentals

Wil je aan de slag met datagedreven werken of is er een specifiek vraagstuk dat je zou willen voorleggen aan onze data consultants? Twijfel dan niet en neem direct contact op, geheel vrijblijvend.

    “Hier is hij dan! De whitepaper over starten met datagedreven werken. Ik hoop dat je er veel profijt van hebt. Mocht je in de tussentijd of na afloop vragen hebben dan kan je die aan mij stellen via de contactpagina. Je kunt de whitepaper downloaden door op de afbeelding te klikken.”

    Jeroen Breugelmans

    Directeur Fortezza Data