DATA ACCELERATORS

Voor de managers die datagedreven werken als strategisch onderdeel van de toekomst zien.

Datagedreven wordt vaak onderschat. We zien het maar al te vaak. Wil je echt stappen maken, dan investeer in tijd, aandacht en kwaliteit. Want alleen dan gaat je dataplatform en je Power BI dashboard de inzichten opleveren die jij voor ogen hebt. 

Wij zijn je datapartner die meewerkt aan de groei van jouw bedrijf, op strategisch vlak en in de operatie.

De start

 

Onboarding

Sommige bedrijven willen tijd besparen. Anderen willen processen optimaliseren of de kwaliteit van hun data verbeteren. Iedere organisatie heeft zijn eigen redenen om datagedreven te werken. 

De onboarding beslaat een periode van een week waarin we elkaar beter leren kennen. Zo horen we graag wat je uit datagedreven werken wilt halen.  We doen een uitgebreide baseline scan op datavolwassenheid, houden een kick-off sessie en vullen samen de randvoorwaarden van succes in via de technische onboarding. Op basis van de bevindingen bepalen we waar we beginnen. 

Zo maken we samen een vliegende start met datagedreven werken. 

Basis op orde

Data fundamentals

We implementeren de DataHub waarmee we iedere nacht alle benodigde data automatisch ophalen. Daarnaast richten we een geheel automatisch release proces in met Azure DevOps, zodat je beheersbaar nieuwe code en functionaliteiten beschikbaar maakt voor je eindgebruikers.

Toegang

Self Service BI

Datagedreven werken moet natuurlijk zichtbaar zijn en via de juiste mensen geïmplementeerd worden. We rollen self service BI uit via drie cirkels: power BI specialisten op de afdeling D&I, key users in de operatie en eindgebruikers. Zo vergroten we het bereik van het power BI dashboard maximaal

Executie

 

Continu Verbeteren

Wij zijn de denkkracht en uitvoering van jouw datagedreven aanpak. Samen met je servicemanager bekijken we waar je staat en waar je naartoe wilt. Maandelijks gaan we meten en verbeteren. Daarnaast halen we best practices en slimme oplossingen op bij andere opdrachtgevers om te kijken of die ook voor jou geschikt zijn. Zo zorgen we voor ritme en structuur in jouw datagedreven programma

Inzicht

 

Tech

Zonder de juiste tools kom je nergens. Daarom krijg je bij alle oplossingen toegang tot je eigen dataplatform: de DataHub. Een platform speciaal voor data en analytics, waarin we de juiste inzichten en slimme processen samenbrengen. Hiervoor zetten we een aantal Azure applicaties standaard in, volledig geconfigureerd naar jouw behoeftes:

Starten met Data Accelerators?

Data accelerators

Maandelijks
2.850 Vanafprijs
  • Maandelijkse updates
  • Bijstuurmomenten
  • Iedere maand nieuwe resultaten

Data accelerators

Eenmalig
20.000 Vanafprijs
  • Eenmalig

Neemt gerust contact op

Jeroen Breugelmans

Directeur Fortezza Data

Aan de slag met data accelerators

Wil je aan de slag met datagedreven werken of is er een specifiek vraagstuk dat je zou willen voorleggen aan onze data consultants? Twijfel dan niet en neem direct contact op, geheel vrijblijvend.

    “Hier is hij dan! De whitepaper over starten met datagedreven werken. Ik hoop dat je er veel profijt van hebt. Mocht je in de tussentijd of na afloop vragen hebben dan kan je die aan mij stellen via de contactpagina. Je kunt de whitepaper downloaden door op de afbeelding te klikken.”

    Jeroen Breugelmans

    Directeur Fortezza Data