Onderdeel van FORTEZZA Groep

  070 327 7281  sales@fortezza-groep.nl

Inhuur Azure Data Specialisten

Kampt u met een serieus datavraagstuk of capaciteitsgebrek?

Wij helpen u uit de brand!

Stel u wilt serieus aan de slag met datagedreven werken. U wilt bijvoorbeeld uw data inzichtelijk maken met behulp van visualisatie en interactieve dashboards. Of u wilt gegevens die in meerdere systemen opgeslagen zijn met elkaar combineren via een dataplatform. Of misschien wilt u wel een eigen data-afdeling op gaan zetten? Vaak is de grote bottleneck dan dat u geen of te weinig specialistische kennis in huis heeft. Of u wilt ondersteuning bij het ontwikkelen van een visie, het maken van een plan van aanpak of de implementatie. Dan bent u bij Fortezza Data aan het juiste adres!

Wat Fortezza Data
voor u kan betekenen

De dienstverlening van Fortezza Data bij de inhuur van dataspecialisten richt zich op business intelligence consultants die gespecialiseerd zijn in Microsoft Azure. Overigens betekent dit niet dat u alleen met Microsoft-software aan de slag hoeft te gaan. Sterker nog, we zien steeds vaker dat open source-technologieën zoals Kubernetes, Docker en PHP gecombineerd worden met native Azure-diensten.

Bij de inhuur van Azure Data Specialisten werken wij volgens twee scenario’s:

  • Met name bij kleinere organisaties ontbreekt het vaak aan mankracht, kennis en/of tijd bij het oplossen van een serieus datavraagstuk. Fortezza Data is een partner die hen van A tot Z kan begeleiden.
  • De wat grotere bedrijven (MKB+) hebben vaak zelf al wel een plan bedacht, want er is meer mankracht en kennis in huis, maar zij lopen vaak tegen een capaciteitsprobleem aan. Als zij de huidige business draaiend willen houden, kunnen zij een extra projectpiek zelf niet aan. Fortezza Data kan die extra mankracht leveren en helpen doelen te verwezenlijken in de projectfase. Bovendien brengen wij extra kennis de organisatie binnen die wij ook borgen, zodat organisaties, zodra zij daar zelf klaar voor zijn, het stokje kunnen overnemen.
Data-professional

Kortdurend of langlopende inhuur

Het inhuren van onze Azure Data Specialisten gebeurt in eerste instantie vaak voor een aantal (doorgaans 3 tot 6) maanden. In die periode leren wij de organisatie goed kennen en werken wij aan een goede vertrouwensband met de klant. Deze periode is een mooie gelegenheid om te zien wat voor vlees u in de kuip heeft: u ervaart de hoge kwaliteit en mentaliteit van onze dataspecialisten. Na die periode ontstaat vaak een structurelere vorm van inhuur van onze business intelligence specialisten. Het gaat om een verlenging, of onze specialisten worden ingezet op een bepaald dataproject. Bij een project verschuift er meer verantwoordelijkheid richting Fortezza Data en wordt er vaak op regiebasis gewerkt.  

De kracht van onze Azure Data Specialisten

Dataspecialisten inhuren bij Fortezza Data heeft een aantal belangrijke voordelen:

  • Toegang tot de crème-de-la-crème van BI-professionals, omdat Fortezza Data een eigen recruitmentapparaat heeft opgezet en zich positioneert als Great Place to Work voor Azure Data Specialisten.
  • Wij hebben onze dataspecialisten zelf opgeleid en scholen ze continu bij via ons eigen Data Bootcamp-programma. Wekelijks kijken we naar de laatste trends en ontwikkelingen en brengen we in kaart welke relevant zijn voor onze klanten.
  • Onze business intelligence consultants zijn zogeheten T-shaped professionals. Zij hebben zowel diepgaande specialistische als brede kennis en vaardigheden. Dit betekent dat onze professionals klanten kunnen adviseren, maar ook zelf kunnen implementeren.
  • Wij staan bekend om onze flexibiliteit: We passen ons aan aan uw adoptiesnelheid en datavolwassenheidsniveau. Geen onnodige toeters en bellen: wij zijn er om u te helpen uw doelen te realiseren.
  • U schakelt niet met commerciële accountmanagers maar met professionals die hun sporen hebben verdiend in het vak en nog altijd enkele dagen in de week bij klanten aan projecten werken. Mensen die weten wat er speelt in de markt en bij klanten en die zich persoonlijk ook bezig houden met de carrièreontwikkeling en opleiding van onze dataprofessionals.

Last but not least: lagere inhuurkosten. Onze Azure Data Specialisten zijn in dienst bij Fortezza Data. U huurt dus rechtstreeks bij de bron en niet via een tussenpartij die zelf vaak wel 20% marge rekent. Bovendien is ons team een mooie mix van juniors, mediors en seniors. Wij kunnen iedere klant bedienen met een passende tariefstelling en gaan altijd op zoek naar de optimale mix voor uw budget.

De unieke aanpak van Fortezza Data

Fortezza Data bestaat uit een compact en daadkrachtig team van ervaren dataspecialisten. De persoonlijke bedrijfsvoering van Fortezza zetten we door in onze klantbenadering. Als wij bij de klant werken zijn wij onderdeel van het team. We onderscheiden ons door techniek- en proceskennis met elkaar te verbinden en dit op een begrijpelijke manier uit te leggen. Wij kunnen u laten zien wat er achter uw cijfers schuilgaat. Wij maken de vertaling naar een goede oplossing, gericht op de mens.

Onze dataspecialisten weten waar ze over praten, maar ons aanpassingsvermogen aan de snelheid en werkwijze van de klant maakt ons de juiste persoon op de juiste plaats. Samen met de specialisten van Fortezza Consulting zorgen we voor draagvlak bij de medewerkers om meer datagedreven te werken en de juiste combinatie van ervaring en inzichten te bundelen. Wij denken altijd op strategisch vlak met onze klanten mee en kijken met een bedrijfskundige bril naar bedrijfsprocessen en applicaties. Klantgericht, met aandacht, flexibel, no-nonsense en betrouwbaar: dat is de kracht van Fortezza Data. Samen met onze klanten bouwen we aan een solide basis voor de toekomst.

Data specialisten Azure

“Hier is hij dan! De whitepaper over starten met datagedreven werken. Ik hoop dat u er veel profijt van heeft. Mocht u in de tussentijd of na afloop vragen hebben dan kunt u die aan mij stellen via de contactpagina. U kunt de whitepaper downloaden door op de afbeelding te klikken.”

Jeroen Breugelmans

Directeur Fortezza Data